Βλάχος Αλλαντικά Ιωαννίνων! Λίγο πιο κάτω στη βιομηχανική ζώνη των Ιωαννίνων  συναντήσαμε τον ΚΩΣΤΗ ΒΛΑΧΟ! Άκρως χειρουργικός χώρος! Όπως αρμόζει και πρέπει σε μια αλλαντοποιία! Προϊόντα με μεράκι, προσεγμένα με εξαιρετικές γεύσεις!

Παππάς Τυροκομείο μόλις λίγα χλμ από την πόλη κοντά στη Φιλιππιάδα, θα συναντήσετε το τυροκομείο του Παππά! Ένα επισκέψιμο Ηπειρώτικο τυροκομείο, όπου θα απολαύσετε τη ζεστασιά και τη φιλοξενία της οικογένειας Παππά! Δοκιμάστε τα ντόπια ηπειρώτικα τυριά που θα σας προσφέρουν και εφοδιαστείτε με τα καλύτερα  για το σπίτι σας!

Γεύσεις Πρέβεζας ''Αρετή'' Τοπικά Προϊόντα, σπιτικές γεύσεις και γλυκά του κουταλιού χωρίς συντηρητικά από την Αρετή.. Δίπλα σας από το 2010 με ποιότητα και φρέσκα υλικά!

Prevezanos με όπλα τη γνώση και την εμπειρία ο Ανδρέας Γκούμας δημιούργησε τη δική του μονάδα, προωθώντας στην αγορά τα προϊόντα του Αμβρακικού! Γαρίδες, αυγοτάραχο, χταποδάκι, γαυρος μαρινάτος είναι μερικά απο το ιδιαίτερα γεστικά προιόντα της μονάδας! Ακολουθήσαμε τον Ανδρέα στο καΐκι που ξεψαριζαν τις γαρίδες, εως το τελικό στάδιο της τυποποίησης.

fai-fai στην Φάρμα Χρονά, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε για την μαγειρική σας ολόφρεσκα ποιοτικά κρέατα, λαχανικά, τυροκομικά, κουλουράκια φρούτα κ.λ.π! Κάποιοι Chef προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους εδώ! Βρίσκετε στην τοπική αγορά του Παλαιού Φαλήρου.

Η Καλλίτροφον προέκυψε μέσα από την διαρκή μας αναζήτηση για τρόφιμα από την Ελληνική γη  όχι μόνο με άριστη γεύση, αλλά και με υψηλή θρεπτική αξία.

Αγνά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς και αγροτικούς συνεταιρισμούς, πολλά από τα οποία έχουν αποσπάσει Ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις.

E-shop

Απλυνόρι Μέλι

Απλυνόρι Μέλι

Με αυτή τη φράση θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τα Κύθηρα και τα προϊόντα του.

Κτήμα Πατερέλη Λέσβος

Κτήμα Πατερέλη Λέσβος

Λίγα μόλις χλμ από το κέντρο της Μυτιλήνης.....

Κτήμα Αφιανές Ικαρία

Κτήμα Αφιανές Ικαρία

Εδώ η οικογένεια διατηρεί το κτήμα όπου...

Κτήμα Χατζηγεωργίου

Κτήμα Χατζηγεωργίου

Στο επισκέψιμο κτήμα της οικογένειας Χατζηγεωργίου...


tv


competition


food

Εγγραφή στο Newsletter