Βλάχος Αλλαντικά Ιωαννίνων! Λίγο ποιο κάτω στη βιομηχανική ζώνη των Ιωαννίνων  συναντήσαμε τον ΚΩΣΤΗ ΒΛΑΧΟ! Άκρως χειρουργικός χώρος! Όπως αρμόζει και πρέπει σε μια αλλαντοποιία! Προϊόντα με μεράκι, προσεγμένα με εξαιρετικές γεύσεις!

Ζυθοποιία Ηπείρου! Η Ήπειρος παράγει και τη δική της τοπική μπύρα! Συναντήσαμε τη γλυκύτατη Άννη, στην έδρα της ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ στα Ιωάννινα! Η ΣΤΑΛΑ είναι η πρώτη φρέσκια μπύρα της μονάδας εξαιρετικής γεύσης και ιδιαίτερων αρωμάτων!

Smoked Fish! Επισκεφθήκαμε την μονάδα τυποποίησης καπνιστής πέστροφας του Λούρου, ένα προϊόν με διεθνή ζήτηση! Μπείτε στο site να δείτε τα προϊόντα της επιχείρησης και επικοινωνήστε για τις παραγγελίες σας.

Το μέλισσας! Βρεθήκαμε πάνω στα βουνά των Τζουμέρκων όχι τυχαία αλλά για να συναντήσουμε τον νεαρό Θανάση Μαργώνη, καλλιεργητή βοτάνων και τρυγητή μελιού! Τα προϊόντα του Θανάση θα τα βρείτε στο site. 

Παππάς Τυροκομείο μόλις λίγα χλμ από την πόλη κοντά στη Φιλιππιάδα, θα συναντήσετε το τυροκομείο του Παππά! Ένα επισκέψιμο Ηπειρώτικο τυροκομείο, όπου θα απολαύσετε τη ζεστασιά και τη φιλοξενία της οικογένειας Παππά! Δοκιμάστε τα ντόπια ηπειρώτικα τυριά που θα σας προσφέρουν και εφοδιαστείτε με τα καλύτερα  για το σπίτι σας!

Γεύσεις Πρέβεζας ''Αρετή'' Τοπικά Προϊόντα, σπιτικές γεύσεις και γλυκά του κουταλιού χωρίς συντηρητικά από την Αρετή.. Δίπλα σας από το 2010 με ποιότητα και φρέσκα υλικά!

ΟΥΖΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΦΥΣΕΚΗΣ Αρώματα και γεύσεις! Απολαύστε το σπουδαίο τσίπουρο το Διάφανο της εταιρίας Φυσέκη αλλά και ιδιαίτερο ούζο. Συνοδεύονται με μεζέδες της Πρέβεζας και σερβίρονται στα περισσότερα καταστήματα της περιοχής!

Prevezanos με όπλα τη γνώση και την εμπειρία ο Ανδρέας Γκούμας δημιούργησε τη δική του μονάδα, προωθώντας στην αγορά τα προϊόντα του Αμβρακικού! Γαρίδες, αυγοτάραχο, χταποδάκι, γαυρος μαρινάτος είναι μερικά απο το ιδιαίτερα γεστικά προιόντα της μονάδας! Ακολουθήσαμε τον Ανδρέα στο καΐκι που ξεψαριζαν τις γαρίδες, εως το τελικό στάδιο της τυποποίησης.

fai-fai στην Φάρμα Χρονά, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε για την μαγειρική σας ολόφρεσκα ποιοτικά κρέατα, λαχανικά, τυροκομικά, κουλουράκια φρούτα κ.λ.π! Κάποιοι Chef προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους εδώ! Βρίσκετε στην τοπική αγορά του Παλαιού Φαλήρου.

fai-fai με όλη τη σημασία της λέξης θα βρείτε στον Μπαξέ! Απο ελληνικά όσπρια απο Γρεβενά, Λαμία, Φεναιο, Καστοριά και Κρήτη! Απάκι και σύγκλινο κρητικό απο φάρμα Αντωνάκη! Χωρίς γλουτένη! Παραδοσιακά γαλακτοκομικά προϊόντα Θεσσαλικής φάρμας!!! Αγελαδινό και πρόβειο γιαούρτι, ρυζόγαλο, κρέμα, λαδοκούλουρα απο τα Κύθηρα! Μέλι, τυριά, βότανα και πολλά πολλά ακόμα, στον υπέροχο Μπαξέ παραδοσιακών προϊόντων απο όλη την Ελλάδα!

Η Καλλίτροφον προέκυψε μέσα από την διαρκή μας αναζήτηση για τρόφιμα από την Ελληνική γη  όχι μόνο με άριστη γεύση, αλλά και με υψηλή θρεπτική αξία.

Αγνά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς και αγροτικούς συνεταιρισμούς, πολλά από τα οποία έχουν αποσπάσει Ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις.

E-shop

Το μέλισσας

Το μέλισσας

Βρεθήκαμε πάνω στα βουνά των Τζουμέρκων όχι τυχαία αλλά για να συναντήσουμε τον νεαρό Θανάση Μαργώνη!

Απλυνόρι Μέλι

Απλυνόρι Μέλι

Με αυτή τη φράση θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τα Κύθηρα και τα προϊόντα του.

Κτήμα Πατερέλη Λέσβος

Κτήμα Πατερέλη Λέσβος

Λίγα μόλις χλμ από το κέντρο της Μυτιλήνης.....

Κτήμα Αφιανές Ικαρία

Κτήμα Αφιανές Ικαρία

Εδώ η οικογένεια διατηρεί το κτήμα όπου...

Κτήμα Χατζηγεωργίου

Κτήμα Χατζηγεωργίου

Στο επισκέψιμο κτήμα της οικογένειας Χατζηγεωργίου...


tv


competition


food

Εγγραφή στο Newsletter