Το Τεμπελχανείο! Οι πρεβεζάνικες γεύσεις υπάρχουν παντού σε όλη την πόλη! Θα σας προτείνουμε Το Τεμπελχανείο με τον χαμογελαστό οικογενειάρχη Μιχάλη Καζαντζίδη που σέβεται τον πελάτη και θα σερβίρει στο τραπέζι ΜΟΝΟ ότι καλύτερο έχει!

Tο ΤΕΧΑΣ! Εδώ στην Πρέβεζα ανακαλύψαμε το καταφύγιο του Σέφ Θανάση Βρεττού που δεν είναι άλλο από το ΤΕΧΑΣ! Ο κάθε τόπος κρύβει τον δικό του μοναδικό σέφ, τον δικό του διάσημο σέφ. Θα τον βρείτε παντού, αρκεί να τον αναζητήσετε! Ακούραστος ευγενικός με διάθεση ο εξαιρετικός αυτός οικοδεσπότης μας υποδέχθηκε και μαγείρεψε για την εκπομπή ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙ.

fai-fai στην Αρχόντισσα καθαρά ελληνική κουζίνα! Πιάτα μοναδικά! Εδώ στην Αρχόντισσα όλοι μπορούν να γευθούν! Όλοι μπορούν να χορτάσουν! Ο χώρος προσφέρετε για να φας με την παρέα σου επίσημο γεύμα, αλλά και να πάρεις μαζί σου το δικό σου fai! Το μενού απευθύνετε σε όλους! Η Αρχόντισσα του σαλονιού αλλά και του λιμανιού!

fai-fai στο οινομαγειρείο Ζωοδόχου Πηγή στα Καμίνια! Μια ελληνική άκρως παραδοσιακή κουζίνα με πλούσιο γαστρονομικό ενδιαφέρον και πλούσια ιστορία! Fai αρωματισμένο με βότανα, με άγρια χόρτα με παραδοσιακά προϊόντα με συνταγές της γιαγιάς αλλά και νέες γεύσεις. Το ιδιαίτερο αυτό κουτούκι φροντίζει πάντα να σας σερβίρει τα καλύτερα και να σας ξεδιψάει με το φίνο δικό του κρασί!

E-shop

Το μέλισσας

Το μέλισσας

Βρεθήκαμε πάνω στα βουνά των Τζουμέρκων όχι τυχαία αλλά για να συναντήσουμε τον νεαρό Θανάση Μαργώνη!

Απλυνόρι Μέλι

Απλυνόρι Μέλι

Με αυτή τη φράση θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τα Κύθηρα και τα προϊόντα του.

Κτήμα Πατερέλη Λέσβος

Κτήμα Πατερέλη Λέσβος

Λίγα μόλις χλμ από το κέντρο της Μυτιλήνης.....

Κτήμα Αφιανές Ικαρία

Κτήμα Αφιανές Ικαρία

Εδώ η οικογένεια διατηρεί το κτήμα όπου...

Κτήμα Χατζηγεωργίου

Κτήμα Χατζηγεωργίου

Στο επισκέψιμο κτήμα της οικογένειας Χατζηγεωργίου...


tv


competition


food

Εγγραφή στο Newsletter