Το Τεμπελχανείο! Οι πρεβεζάνικες γεύσεις υπάρχουν παντού σε όλη την πόλη! Θα σας προτείνουμε Το Τεμπελχανείο με τον χαμογελαστό οικογενειάρχη Μιχάλη Καζαντζίδη που σέβεται τον πελάτη και θα σερβίρει στο τραπέζι ΜΟΝΟ ότι καλύτερο έχει!

Tο ΤΕΧΑΣ! Εδώ στην Πρέβεζα ανακαλύψαμε το καταφύγιο του Σέφ Θανάση Βρεττού που δεν είναι άλλο από το ΤΕΧΑΣ! Ο κάθε τόπος κρύβει τον δικό του μοναδικό σέφ, τον δικό του διάσημο σέφ. Θα τον βρείτε παντού, αρκεί να τον αναζητήσετε! Ακούραστος ευγενικός με διάθεση ο εξαιρετικός αυτός οικοδεσπότης μας υποδέχθηκε και μαγείρεψε για την εκπομπή ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΙ.

fai-fai στην Αρχόντισσα καθαρά ελληνική κουζίνα! Πιάτα μοναδικά! Εδώ στην Αρχόντισσα όλοι μπορούν να γευθούν! Όλοι μπορούν να χορτάσουν! Ο χώρος προσφέρετε για να φας με την παρέα σου επίσημο γεύμα, αλλά και να πάρεις μαζί σου το δικό σου fai! Το μενού απευθύνετε σε όλους! Η Αρχόντισσα του σαλονιού αλλά και του λιμανιού!

fai-fai στο οινομαγειρείο Ζωοδόχου Πηγή στα Καμίνια! Μια ελληνική άκρως παραδοσιακή κουζίνα με πλούσιο γαστρονομικό ενδιαφέρον και πλούσια ιστορία! Fai αρωματισμένο με βότανα, με άγρια χόρτα με παραδοσιακά προϊόντα με συνταγές της γιαγιάς αλλά και νέες γεύσεις. Το ιδιαίτερο αυτό κουτούκι φροντίζει πάντα να σας σερβίρει τα καλύτερα και να σας ξεδιψάει με το φίνο δικό του κρασί!

Ιδιαίτερα πιάτα όπως μπιφτέκι γεμιστό με ψαρονέφρι άφθονα ψητά στη σχάρα, προβατίνα, εξαιρετικά μπριζολάκια, άφθονο κρασί για τους καλοφαγάδες!

Ξακουστός ο Τσολιάς με τα σουβλιστά του και όχι μόνο! Ψητά σούβλας, ψητά της ώρας, ψητά στη γάστρα, ορεκτικά εξαιρετικό σέρβις. Οι δύο μεγάλες αίθουσες  διατίθενται για δεξιώσεις. Επικοινωνήστε και ενημερωθείτε!

E-shop

Απλυνόρι Μέλι

Απλυνόρι Μέλι

Με αυτή τη φράση θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τα Κύθηρα και τα προϊόντα του.

Κτήμα Πατερέλη Λέσβος

Κτήμα Πατερέλη Λέσβος

Λίγα μόλις χλμ από το κέντρο της Μυτιλήνης.....

Κτήμα Αφιανές Ικαρία

Κτήμα Αφιανές Ικαρία

Εδώ η οικογένεια διατηρεί το κτήμα όπου...

Κτήμα Χατζηγεωργίου

Κτήμα Χατζηγεωργίου

Στο επισκέψιμο κτήμα της οικογένειας Χατζηγεωργίου...


tv


competition


food

Εγγραφή στο Newsletter